По инициатива на зам.-кмета на Община Пловдив Тошо Пашов бе

...
По инициатива на зам.-кмета на Община Пловдив Тошо Пашов бе
Коментари Харесай

Нови ограничения за шофьорите в Пловдив!

По самодейност на зам.-кмета на Община Пловдив Тошо Пашов бе извършена среща сред представители на строителните компании, контрол, КАТ, Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ във връзка продължение на строителните действия по построяването на обходен колектор и тръбопровод по ул. „ Царевец “. На срещата участва и кметът на регион „ Западен “ Тони Стойчева.
Тя бе проведена за разискване на организацията на придвижване на кръстовището на бул. „ Хаджи Димитър “ и ул. „ Солунска “.
Графикът на затваряне за придвижване на пътните артерии ще е следният:
• В интервала 15 – 22 януари ще бъде напълно затворено за придвижване южното платно на бул. „ Хаджи Димитър “. Това ще провокира натоварване на трафика по ул. „ Иван Стефанов Гешев “, заради което молим жителите да съблюдават разпоредбите за пътна сигурност и придвижване.
• В интервала 6 – 15 март ще бъде затворено кръстовището на ул. „ Царевец “ и ул. „ Солунска “.
Движението по ул. „ Царевец “ ще остане непроменено, като се изключи опцията за прекосяване на кръстовището по ул. „ Солунска “.
Автомобилният трафик ще бъде пренасочен по ул. „ Равнища “ и бул. „ Пещерско шосе “. Автобусите, които минават по ул. „ Солунска “, ще се движат по бул. „ Пещерско шосе “, като следва да бъде конкретизирано какъв ще бъде маршрутът им, с цел да продължат да обслужват напредването на жители и възпитаници от и до СУ „ Свети Свети Кирил и Методий “ и МГ „ Академик Кирил Попов “.
Изпълнителите на плана поеха ангажимент до 15 март да приключат с ремонтните действия, тъй че след отваряне на пробива „ Модър – Царевец “ тази значима пътна артерия да се употребява пълноценно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР