По инициатива на Българския олимпийски комитет и UWW, в съответствие

...
По инициатива на Българския олимпийски комитет и UWW, в съответствие
Коментари Харесай

Българската борба проведе иновативен семинар

По самодейност на Българския олимпийски комитет и UWW, в сходство с признатата тактика за поощряване на социално-културните и педагогичен насоки на развиване в спорта битка, се организира новаторски семинар на тематика „ Хуманните полезности на битката “ с присъединяване на треньори, експерти и, студенти от НСА „ Васил Левски и деятели на битката. Сред тях бяха Христо Маринов, ръководител на Българската федерация по битка, Огнян Макавеев, дълготраен старши треньор по битка, Михаил Ганев, международен и европейски първенец, Серафим Бързаков, международен и европейски първенец и вице олимпийски първенец, Иван Цочев, Антон Шейтанов, както и треньора на националния тим на Сърбия по битка Стоян Добрев.

Семинарът е под патронажа на UWW и особено за него в България е на посещаване Дега Нямке механически шеф на международната организация.

Форумът бе открит от проф. Пенчо Гешев, ректор на НСА „ Васил Левски “. Приветствие към многочислените участници в семинара отприви и Дега Нямке, която акцентира огромното значение на определената тематика на семинара като една от новите трендове в политиката на интернационалната централа.

Приветствие към участниците насочи и господин Цено Ценов, президент на UWW Europe и вицепрезидент на международната централа, който акцентира истинския темперамент на този конгрес и нуждата от спомагателни старания за изявяване добродетелите и полезностите на битката като феномен на модерната спортна просвета.

Генералният секретар на БОК и ръководител на юридическата и етична комисия на UWW, господин Белчо Горанов, в своето слово посочи нуждата от нови акценти в работата на треньорите точно в региона на възпитанието и етиката.

Исторически разбор на развиването на битката, нейното значение и място в актуалната спортна просвета направи проф. Лозан Митев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР