По информация на седмичника Шоу“, голяма част от екипа на

...
По информация на седмичника Шоу“, голяма част от екипа на
Коментари Харесай

Голямата секира: Изхвърлят една от водещите в „На кафе“

По информация на седмичника „ Шоу “, огромна част от екипа на Гала и предаването „ На кафе “ недоволстват от една от водещите на предаването. Става въпрос за един от петимата ко-водещи на Гала – Юлиян Константинов, Кристина Патрашкова, Ева Веселинова, Андреа Банда и Илиян Любомиров.
Новите попълнения в предаването на Гала трябваше да внесат прохлада и да вдигнат рейтинга. Изглежда обаче не са подбрали точно фрагментите си, защото част от тях се излагат и нервират ухото и окото на фена.
Източници на медията издадоха, че младата кореспондентка Ева Веселинова е вбесила сътрудниците си с безумните мнения, които прави по време на ефир. Най-бесни от плиткоумието й били журналистката Кристина Патрашкова и оперният артист Юлиян Константинов, които се славят с добър изказ и аналитично мислене. Те считат, че русокоската несправедливо е седнала до тях.

Не по този начин стои въпросът при младата и амбициозна Ева, на която работата като кореспондент в „ Господари на ефира “ й се стори прекомерно незадоволителна и реши да нахалства за „ На кафе “. Ако проследим мненията в обществените мрежи ще забележим, че и феновете всеобщо недоволстват от нейната поява на екран. Андреа също е недолюбвана от хората, само че пък по някакъв метод е спечелила благосклонностите на сътрудниците си и на този стадий не я грози изпъждане, какъвто е казусът с Веселинова.
Оказа се, че любим на публиката е Илиян Любомиров. Вечно усмихнатият стихотворец бързо се наложи на тв екрана и съумя да засенчи даже лицето на предаването – Гала. Зрителите на „ На кафе “ даже изричат мнение, че той би трябвало да наследи стола на тв водещата един ден.
Илиян и приятелката му Петя Дикова пък са в трескава подготовка за появяването на първия си правоприемник. Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева би трябвало да роди след близо два месеца.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР