По идея на областния управител на Област Бургас проф.Мария Нейкова,

...
По идея на областния управител на Област Бургас проф.Мария Нейкова,
Коментари Харесай

Над 150 казанлъшки рози ще радват посетителите на летище Бургас

По концепция на регионалния шеф на Област Бургас проф.Мария Нейкова, повече от 150 казанлъшки рози бяха засадени през днешния ден в зелените площи край пистите, с цел да усмихват пасажерите на летище Бургас. В церемонията по засаждане участваха още кметът на града – хазаин Димитър Николов и на Община Казанлък Галина Стоянова, дружно с представители на управлението на летището. Те дружно поставиха първите стръкове на известното казанлъшко цвете, с цел да може през пролетта розите да зарадват гостите на летищния комплекс.  

Пътниците на летище Бургас към този момент ще имат опция да се срещнат с Казанлък от рекламен видеоклип за Долината на розите и на тракийските царе.  
Община Казанлък означи юбилейното издание на " Есенен сезон " 2021
Победителите в 20-ия юбилеен Есенен салон на Община Казанлък избра комисия в състав: ръководител - доктор Пламен Петров - шеф на " Худ...



Кметът на Бургас Димитър Николов предложения Община Казанлък да се причисли в новоучредения през лятото Алианс „ Българско Черноморие “. Пандемията предизвика участниците в туристическите услуги у нас сами да предизвикват представянето на страната ни пред света, с цел да разпространяват и популяризират българското Черноморие, да го създадат още по-разпознаваемо на туристическия пазар и да доближат до нови туристически пазари. Сред участниците в Алианса, с изключение на представители на туристическия отрасъл и общините, хотелиери и ресторантьори, вземат участие и самолетни компании, туроператори и други заинтригувани страни.  



Изказваме признателност към Института по розата и неговия шеф доц.Ганка Баева за десетките отгледани стръкчета рози, които ще свържат летище Бургас с Казанлък.
Седем деца от Казанлък получиха едногодишна стипендия от общината за високи резултати
В Ритуалната зала на Община Казанлък през днешния ден на седем казанлъшки деца, постигнали огромни триумфи през образователната 2020 - 2021 година бяха връч...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР