По-голямата част от този отлив от „Демократична България“ е към

...
По-голямата част от този отлив от „Демократична България“ е към
Коментари Харесай

Сандов: ДБ очакваше отлив към „Продължаваме промяната“, но не с такива размери

По-голямата част от този отлив от „ Демократична България “ е към „ Продължаваме промяната “ - нещо, което чакахме, само че не с такива размери. Така Борислав Сандов разяснява резултата на обединението на изборите през вчерашния ден.

Сандов сподели още, че следва Демократична България да проучва както крайния си резултат, по този начин и позволените неточности и държанието си по време на предизборната акция, в това число отправената покана към „ Продължаваме промяната “ за взаимно явяване на вота.

По думите му обаче връзките на „ Демократична България “ с партията на Кирил Петков и Асен Василев са положителни и те виждат в Демократична България „ натурален сътрудник “.

„ Предстоят договаряния и за жалост те не са единствено сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Тежестта, с която ние ще влезем в едни такива договаряния обаче е друга спрямо равнищата, които имахме през юли “, изясни той.

Според Борислав Сандов занапред ще стане ясно дали Демократична България би подкрепила коалиция с присъединяване на Българска социалистическа партия.

„ Аз съм по-скоро песимистичен. Възможно е да има и държавно управление на малцинството с по-широка поддръжка “, счита той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР