По-голямата част от собствениците на Galaxy S8 много хладно се

...
По-голямата част от собствениците на Galaxy S8 много хладно се
Коментари Харесай

Какво мислят собствениците на Galaxy S8 за външния вид на iPhone X?

По-голямата част от притежателите на Galaxy S8 доста хладно се отнасят към дизайна на iPhone X, регистрират от SamMobile в хода на извършено изследване. Според 76% от интервюираните, те са изцяло удовлетворени от външния тип на S8 и при никакви условия не биха се съгласили да си купят смарт телефон с екран от този формат, като при флагманския iPhone.

Въпреки това има и такива, които са харесали предния панел на iPhone X. Тези, които са дали своят вот еднопосочно са 9% от общия брой респонденти. Според тази категория от интервюираните, изрезката от горната страна на iPhone X на фона на съперниците не нанася щета върху цялостната хармония на смарт телефона и неговото усещане.

Още 9% са декларирали, че не считат препокриването на някаква част от екрана на iPhone X за сериозен минус. Едва ли тази линия, уверени са те, може да окаже негативно влияние върху функционалността на смарт телефона. Освен това, те са подготвени да си купят и Galaxy S9, при изискване че резервира извития си екран.

Останалите 6% се оказаха безразлични към дизайна на конкурентния смарт телефон. Според по-голямата част, външният тип на устройството — не е нещо, което би трябвало да се разисква. Много по-голям за тях е хардуерния заряд на закупения смарт телефон, автономността и функционалностите на камерата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР