По-големият брат на Мадона – Антъни Джерард Чиконе, е починал

...
По-големият брат на Мадона – Антъни Джерард Чиконе, е починал
Коментари Харесай

Почина братът-клошар на Мадона

По-големият брат на Мадона – Антъни Джерард Чиконе, е умрял на 66-годишна възраст. Това заяви в обществената мрежа Инстаграм брачният партньор на нейната сестра Мелани – музикантът Джо Хенри, а след това новината съобщи и уеб сайтът TMZ.

„ Моят шурей, Антъни Джерард Чиконе, нощес напусна този земен свят. Познавах го от 15-годишен в пролетта на нашите животи в Мичиган, след като толкоз доста години са минали. Антъни беше комплицирана персона. И Господ знае: на моменти ние се оплитахме като същински братя. Но аз го обичах и го разбирах по-добре, в сравнение с съм желал да показвам от време на време “, написа Джо Хенри. „ Сбогом, братко Антъни. Иска ми се да мисля, че Бог, в който твоята благословена майка вярваше, я държи до себе си в очакване да те одобри. Поне през днешния ден никой няма да може да ме разубеди в това “, приключва Хенри.

Причината за гибелта не се оповестява. Според портала TMZ Антъни Чиконе е живял като друмник на улицата, преспивал под мостове и страдал от алкохолна взаимозависимост. Братът на Мадона нееднократно е подлагал на критика обществено фамилията си и е упреквал околните си, че не са му помагали. Той обаче не поддържал връзка с фамозната си сестра и не се бил обръщал за поддръжка към нея. Мадона, Антъни и Мелани имат още 5 братя и сестри.

„ В техните очи аз съм нула, а не човек. Аз съм срам. Ако замръзна до гибел, фамилията ми евентуално шест месеца даже няма да разбере за това или да се трогне “, споделял е Чиконе пред Daily Mail преди време. Той не пести остри думи и за самата Мадона, която е с 2 години по-млада от него: „ Аз в никакъв случай не съм я обичал, тя в никакъв случай не ме е обичала. Ние в никакъв случай не сме се обичали един различен “.

През 2017 година Антъни се завръща вкъщи си след 7 години запои, бездомничество и живот като клошар, минава през стратегия за рехабилитация, само че по-късно още веднъж се оказва на улицата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР