По-експедитивно настоя да се работи по разширението на Голямоконарско шосе“

...
По-експедитивно настоя да се работи по разширението на Голямоконарско шосе“
Коментари Харесай

Димитров форсира „Голямоконарско шосе“, до Нова година пускат първият участък

По-експедитивно настоя да се работи по разширението на „ Голямоконарско шосе “ кметът на Пловдив Костадин Димитров. Той посети обекта дружно с шефа на регионалното пътно ръководство Петър Попов, зам.-областния шеф Атанас Ташков и представителя на компанията реализатор Паун Иванов.
„ До Нова година първият сектор от източното платно ще е подготвен “, увери инж. Иванов. Отсечката се простира от кръстовището на бул. „ Дунав “ до Хладилника. Тя е дълга 1440 метра. За нея има обезпечено финансиране.
„ Днес стартира полагането на първия асфалт. Ще ви осведомявам за всеки ремонт и за съответните периоди “, увери Костадин Димитров.
Според инж. Иванов би трябвало да се положат всички пластове, без износващия, с цел да се пусне придвижването в източното платно. То ще е в двете посоки.
Изпълнителят пожела „ здраве, хубаво време и пари “. Костадин Димитров даде обещание да търси финансиране за идващия стадий от плана.
Старт на разширението на „ Голямоконарско шосе “ даде на 7 април т.г. предходният кмет Здравко Димитров. „ Отдавна трябваше да се направи само че Господ е решил аз да го стартира “, съобщи тогава Зико.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР