По думите на Радостин Василев на записа се чуват гласовете

...
По думите на Радостин Василев на записа се чуват гласовете
Коментари Харесай

„Службите са наши“: какво се казва в записа на отцепника Василев

По думите на Радостин Василев на записа се чуват гласовете на Кирил Петков и Асен Василев. Според него записът не е манипулиран, а са извадени фрагменти от провелото се заседание:

„ Залагаме Мария Габриел, която си мечтае да бъде министър председател. Борисов се изпира през този вид, няма две отзиви. Изглежда като съдружно, само че ние ще споделяме, че е единствено Мария Габриел “, споделя глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков.

„ Какво значи, че службите са наши? “, споделя женски глас, като следва отговор:
„ ДАНС, НСО, основният секретар на Министерство на вътрешните работи – това са наши хора,
които са избрани от посолството “, споделя глас, за който се твърди, че е на Асен Василев.

„ Външни консултанти ще ни оказват помощ с реконструирането на службите “, споделя глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков.

„ Докато не се в профил Гешев като основен прокурор, не мисля, че Борисов желае да върви на избори “, споделя глас, за който се твърди, че е на Асен Василев.

„ Какво става на следващия ден или вдругиден, в случай че вдигнат обвиняване на Борисов? Не споделям, че това е наше предложенеи или решение, само че
Христо Иванов даде предложение
и то е – споделяме, че се прави комисия по имунитети. Идеята е да се каже, че тази комисия работи до момента в който се смени корупционната промяна и се употребяват европейските стандарти за повдигане на имунитет “, споделя глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков.

„ Истината е, че цялата скица, която направихме, през всички тези години, интелектуалците са 7%. Направихме ала-бала през президента. Ако пуснеш народа да се презентира, ние би трябвало да сме 10% с Демократична България и с всичко “, споделя глас, за който се твърди, че е на Кирил Петков.

Записът на моменти е с неприятно качество и не могат да бъдат различени изречения и думи.

„ Ти да кажеш, че ГЕРБ не ти е зложелател, че всичко е бранд, спектакъл. Като чуете целият запис и от Явор Божанков. Това е най-чистият вид да дадеш страната на съветската агитация. Те това вършат. Не знам дали това не са шпиони на Русия, вкарани в България, с цел да създадат по този начин, че „ Възраждане “ да дойдат на власт и да ни върнат 50 години обратно “, разяснява Радостин Василев след излъчването на записа.

„ Ние не сме създали нещо ужасно, а пуснахме запис на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “, с цел да разберем с какви предатели имаме работа. Когато Бойко Борисов е на колене – ти го изпираш, вместо да го унищожиш “, добави той.

„ Сега му пада камък на Кирил Петков, че не излиза различен запис. Това е запис от публично заседание. „ Да, България “ бяха за открита коалиция с ГЕРБ. „ Продължаваме промяната “ искаше да го скрие. В момента би трябвало да изясняват. Двигателят им е някакви посолства и сделки с Бойко “, уточни той, като добави, че ще остане депутат.
Според Василев той е получил покана
за Националния съвет неправилно. Докато е вървяло съвещанието през нощта, той е спял, като си е пуснал записа на идващия ден.

„ Не сме го пазили в загадка. Трябваха ми няколко дни, с цел да срещна хора със записа и да решим какво да върша. Разкриваме истината “, уточни той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР