По думите на премиера България беше специално поканена за участие

...
По думите на премиера България беше специално поканена за участие
Коментари Харесай

Директно От Лондон! Бойко Борисов Е Категоричен: Всички Ни Хвалят!

По думите на премиера България беше особено поканена за присъединяване в този конгрес поради напъните й през последните месеци за стартирането на редица инфраструктурни планове в района.

Бойко Борисов добави, че България може скоро да получи и покана за домакинство на самодейността " Берлински развой ".

" България всички я хвалят сега. Придадохме душа на Берлинския въпрос, споделят всички водачи. Дадохме образец по какъв начин се подписва контракт за добросъседство с Македония ", означи още българският министър председател.

Акцент в полемиките по време на пленарното съвещание беше и тематиката за миграцията и сигурността, както и битката с тероризма. " Важно е в тези страни, където има и смесено население по пътя за Европейски Съюз фактически да се интегрират, с цел да се преборим с радикалния ислям ", изясни министър председателят Борисов.

Въпросът с защитата на външните граници на Европейски Съюз също беше във фокуса на диалозите в Лондон. " България всички я хвалят сега. С канцлера Курц си говорихме по какъв начин по-бързо може да бъде решен казуса с предоставяне на убежища за бежанците ", добави още българският министър-председател. Според него всички страни членки би трябвало да продължат да си оказват помощ в напъните за ограничението на миграционния поток.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР