По думите му в действията на ПП-ДБ няма логика. Мисля, че

...
По думите му в действията на ПП-ДБ няма логика.
Мисля, че
Коментари Харесай

Карадайъ: Не разбирам логиката на ПП-ДБ, при нови избори структурата на НС ще бъде сходна

По думите му в дейностите на ПП-ДБ няма логичност.

" Мисля, че не е вест, че ПП-ДБ са споделили, че няма да поддържат първия мандат. Те отначалото го декларират, само че никой не обръща внимание на продължението - на тяхната концепция.  " Те споделят " с втория мандат ние ще предложим държавно управление на малцинството ", за което чакат някаква поддръжка, въпреки това декларират с кои няма да вършат нищо и не желаят никаква поддръжка, на никаква цена. Това са " Възраждане ". От друга страна Политическа партия не желаят поддръжка от ГЕРБ и в някои изказвания ГЕРБ са сами, в други включват и Движение за права и свободи ", разяснява Карадайъ и продължи:

Ако създадем сума на народните представители на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " - те са над 140, нещо не мога да схвана логиката за последните 30-40 дни на ПП-ДБ ".

Карадайъ беше безапелационен, е последващи предварителни избори са непотребни, каквито по думите му са били и последните през април.

Според него скандалът в прокуратурата е резултат на дългогодишни аргументи, които " наблюдавахме в обществено-политическия терен ".

" Опитите за интервенция на едните управляващи, които да се постановат на другите управляващи, макар разделянето на управляващите по Конституция ", много хора ги одобряваха за естествени, щом идват от един олигархично-медиен кръг и това се считаше за нещо обикновено ", означи водачът на Движение за права и свободи и добави:

" Когато ние като български жители и като политици отстояваме спазването на Конституцията и законите в България, разделянето на управляващите, а не някой олигархичен кръг да завладее и трите управляващи, които през днешния ден не действат - след 5 следващи избори законодателната власт не действа, след 5 следващи избори тя не може да излъчи изпълнителна власт, виждаме, че другите управляващи се пробват да овладяват правосъдната власт - сега виждаме, че и тя не действа ".

" От тази позиция отговорността се пада на политиците - да могат в тази обстановка с доста разсъдък и в разговор да намерят оня нужен механизъм за обществото и за страната, с цел да може да се структурират системите отначало и да стартират да действат ", сподели още Мустафа Карадайъ.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР