По думите му трагедията е можело да се избегне, ако

...
По думите му трагедията е можело да се избегне, ако
Коментари Харесай

Доц. Искрен Иванов: Терористичният акт край Москва може да послуж...

По думите му нещастието е можело да се избегне, в случай че Москва " се е вслушала " в предизвестията на Запада за предстоящо нахлуване на терористичната организация " Ислямска страна ".

" " Ислямска страна " постоянно е била дейна в Европа, постоянно е била дейна в Русия. Но преди войната в Украйна и преди анексирането на Крим, Русия беше член на доста препоръки за партньорство дружно с НАТО и Западът знаеше, изключително Съединени американски щати, че в общ интерес е терористите да бъдат спрени. Америка предупреждаваше Русия за тези офанзиви, надлежно тя го направи и в този момент! Тогава Русия имаше един много сериозен тил, само че този тил към този момент го няма поради войната в Украйна ", уточни експертът.

 

Според него огромна част от стратегическите запаси на съветското разузнаване са ориентирани към поддръжка на режима в Кремъл, към застраховане на ресурсите в Украйна.

" Това сътвори вакуум вътре в Русия и се стигна до този атентат. Дотук нямаше да се стигне, в случай че Москва се беше вслушала в предизвестията на Съединени американски щати и Англия. Тези жертви щяха да бъдат избегнати, най-малкото тъй като имаше сигурни данни, че ДАЕШ ( " Ислямска страна " – б.р.) приготвя такава офанзива ", счита специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР