По думите му темата се политизира, а трябва да се

...
По думите му темата се политизира, а трябва да се
Коментари Харесай

Генерал майор Димитър Петров: В момента страната се охранява само от националния екип, няма еърполисинг

По думите му тематиката се политизира, а би трябвало да се вземат съответни дейности, с цел да е обезпечен крайният резултат - запазване на качествата на българските Военновъздушни сили.

 

На 16 октомври военновъздушните сили на България честват своя празник. По този мотив посетител в " Денят стартира с Георги Любенов " беше командирът на военновъздушните сили военачалник майор Димитър Петров.

Той разяснява, че във военновъздушните сили са ангажирани над 6000 души. Основна задача за нас е да подсигуряваме суверенитета на страната. Имаше промени след началото на войната в Украйна, разяснява Петров.

Техниката е изправна, хората са високо стимулирани и готови, хората би трябвало да са спокойни за това, което вършим, добави Петров. В момента страната се охранява единствено от националния екип, няма еърполисинг. Планираме и за в бъдеще да си партнираме с наши сътрудници, сподели още Петров.

Той не се ангажира с дата, в която българските МиГ-29 ще бъдат приземени, защото все още няма авариен тях вид. Работи се по въпроса за ремонт на МиГ-29 в Полша. Българската бойна авиация би трябвало да има благоприятни условия да пази небето си, разяснява командирът на Военновъздушни сили. Вариант е и самолети чартърен.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР