По думите му те са използвани от „петата колона“ –

...
По думите му те са използвани от „петата колона“ –
Коментари Харесай

Събев скастри превозвачите: Драги колеги, „петата колона“ ви използва, за да падне правителството

По думите му те са употребявани от „ петата колона “ – хората, които нямат интерес България да бъде самостоятелна от съветските енергоносители и да има своя лична самостоятелна политика.

„ Нека водачите да погледнат притежателите на своите компании и да преценяват три неща. Първо - българското държавно управление ще продължи политиката на самостоятелност в България. Второ - всички тези, които са съдействали ролята на България да остане като провинция на Русия в Европейски Съюз, ще бъдат оценени като национални предатели след време. И трето - драги водачи, вашите деца ще се срамят от дейностите ви в този момент. Вие пътувате и на Запад, и на Изток. Искам сами да оцените къде и в каква среда желаете да живеят вашите деца - в Европа или в Русия “, добави Събев.

Според него с помощта на Русия България е „ едно икономическо джудже “.

„ За да разберем къде стоят превозвачите, какви са техните претенции и за какво, би трябвало да забележим по-голямата картина. Според мен тя е следната – с помощта на услужливостта на последните български държавни управления България е заела нежеланата роля да бъде съветска провинция в Европейския съюз. Това е главната причина, заради която държавното управление на Кирил Петков съобщи, че ние повече няма да сме съветска провинция в Европейски Съюз “, изясни транспортният министър пред bTV.

Събев съобщи, че те са първото държавно управление, което явно е декларирало, че повече няма да сме васали и че заемаме нашия път на самостоятелност.

" От този миг цялата „ пета колона “, всички спящи сътрудници бяха задействани. Започнаха всеобщи митинги, започнаха всеобщи ходения по малките екрани на така наречен „ политически анализатори “, които защитаваха позицията, че България би трябвало да остане подвластна от Русия. На фона на това превозвачите бяха употребявани и те търсеха мотив. Изведнъж – не повече от 30 дни след 24 февруари те започнаха да се изнервят и да стартират да ескалират техните претенции “, сподели още транспортният министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР