По думите му с валидирането, което правят гражданите при качването

...
По думите му с валидирането, което правят гражданите при качването
Коментари Харесай

Над 1 милион граждани са ползвали еднодневна карта за пътуване в София

По думите му с валидирането, което вършат жителите при качването в градския превоз, оказват помощ за усъвършенстване на разписанието, с цел да няма празни рейсове и да има повече такива в натоварените часове. С 19 милиона спестени хартиени билета могат да се покрият 10 футболни стадиони. Дължината на билетите, които не са отпечатани, е 1500 км, означи Георгиев.

 

Най-дисциплинирани при валидирането са пенсионерите и студентите, уточни ръководителят на Съвета на шефовете в ЦГМ Иван Антов. А сдружението има за задача да провежда осведомителна акция във връзка валидирането на билети и карти, в това число и с изгода за жителите, с цел да схванат значимостта на тази активност.

 

Георги Георгиев разяснява, че в градския превоз има конфигурирани над 4 300 камери, с което се усъвършенства сигурността на пасажерите. От общината регистрират и понижаване на случаите. Той добави, че над 90 % от рейсовете към този момент са сменени, а ограниченията за оптимизация не престават. Приключила е и процедурата за нови навеси на спирките. Очаква се в идващите месеци да бъдат построени 113 спирконавеса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР