По думите му ролята на ваксинацията е да не се

...
По думите му ролята на ваксинацията е да не се
Коментари Харесай

Бившият здравен министър Костадин Ангелов: Тестът на председателя на НС прилича на сериала „Дързост и красота“

По думите му " ролята на имунизацията е да не се стига до реанимация ".

Няма какво да се укротявам за теста на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев. Това стартира да наподобява на сериала „ Дързос и хубост “.

Появиха се няколко серии. Поведението му е безконтролно, в случай че е правилно, че е подсмърчал и е пиел чай. Няма по какъв начин да те посети лекуващ доктор, в случай че той не те лекува от нещо. Лабораторията, която е направила теста му е не работи непрекъснато.

Подозирам това, че той е имал признаци преди Консултативния съвет и е отишъл, с цел да не се организира срещата със Северна Македония, която бе обявена от премиера. Това съобщи в ефира на Нова телевизия проф. Костадин Ангелов.

В Народно събрание сме наблъскани като сардели.

Той съобщи още, че коронавирус проектът е писан от човек, които нищо не схваща. „ Да си представим по какъв начин един човек би трябвало да се преведе от една реанимация в друга – би трябвало кола за спешна помощ и реаниматор. Опитвали сме да го вършим и е невероятно “, сподели още той.

„ Аз не споделям, че проектът няма да работи. Целта на един проект е да запазим хората живи, а не да напълним реанимационните кревати “, сподели проф. Ангелов.

От месец май насам броят на имунизираните спада, бяхме достигнали 40 000 души дневно, в случай че този развой не бе спрян от служебното държавно управление щяхме да стигнем до групов имунитет, в този момент има данни, че Омикрон протича тежко за неимунизираните, безапелационен е депутатът от ГЕРБ.

Стойчо Кацаров нанесе съществени вреди върху имунизационния развой, сподели той и добави, че служебният здравен министър е почнал ръководството си с едно изявление, че се съмнява в качеството на имунизациите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР