По думите му първият проучвателен мандат представлява единствения шанс за

...
По думите му първият проучвателен мандат представлява единствения шанс за
Коментари Харесай

Мартин Димитров: От опозицията се държат като партизани, бягат от заседанията и се крият

По думите му първият изследователски мандат съставлява единствения късмет за сформиране на нов кабинет.

"Ние сме в обстановка на тежки рецесии и това, което сега се случва - да бъде свален кабинетът в обстановка на война, съществени проблеми с цените на енергоресурсите, извънредно безконтролно е, тъй като не сме приели бюджета. От опозицията държат се като партизани, бягат от съвещанията и се крият. Да дойдат в зала и да кажат каквото имат ". Това съобщи в ефира на "Твоят ден " по Мартин Димитров, народен представител от "Демократична България ".

По думите му първият изследователски мандат съставлява единствения късмет за сформиране на нов кабинет. "Ще го подкрепим, в случай че е рационално. Консултациите би трябвало да стартират незабавно след връчването. Трябва да се подходи експертно - хората желаят да бъде направено оптималното за преодоляване на рецесиите. Не можем да ги оставим без актуализация на бюджета и значимите законопроекти ", разяснява той.

Според него в случай че евросредствата не бъдат вложени, ще загубим работни места и стопански напредък. "Трябва да се каже период, в който законовите решения да бъдат признати. Ако длъжностен кабинет се наложи да ни ръководи дълго време, цената ще бъде висока ", уточни Димитров. И дефинира поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи към френското предложение за повдигане на ветото за РСМ като спешен пиар. "Позицията би трябвало да влезе в Народно събрание и да има спор по нея. Благосклонен съм, тъй като в случай че нашите претенции съвпаднат с тези на Европейски Съюз, това е огромна опция ", показа той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР