По думите му не е говорено Никола Минчев да е

...
По думите му не е говорено Никола Минчев да е
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Недопустимо е чуждо посолство да реди българския кабинет

По думите му не е говорено Никола Минчев да е идващият министър председател.

„ Г-н Минчев е превъзходен вид за ръководител на Народното събрание. Относно министър-председател, не съм аз индивидът, който може да изкаже мнение. Познавам го като прелестен сътрудник и експерт. Това са решения, които се взимат на Национален съвет и тези диалози занапред стоят. Относно евроатлантическата ориентировка – „ Продължаваме Промяната “ я е потвърдила със своите дейности. А дали имаме напън, значимо е решението да е на локално равнище, по отношение на ползите на българското общество “, съобщи националният представител.

„ Диалогичността е заложена в ДНК-то на Политическа партия. Фактът, че ние управлявахме и към момента управляваме в коалиция демонстрира до висока степен, че тя няма по какъв начин да съществува без разговор. Същото беше и при разговора за първия мандат. Така ще бъде и с третия мандат, в случай че има такава опция. „ Продължаваме Промяната “ няма да прави взаимни отстъпки с идеите и целите за България. Доказахме, че това, което е значимо да се случи за българското общество, е на първа линия, а постове и съответни персони – не са “, сподели още той.

Според него е значимо да се разясняват първо точките за управническата стратегия, а по-късно и личностите, които да я изпълнят.

„ Продължаваме Промяната “ заявява своите цели и при договарянията за първия мандат. Те са същите, които бяха и по време на предизборната акция. Това е промяната в КПКОНПИ, обвързвана с антикорупционната политика, промяната в правосъдната власт, законите, които са нужни да се одобряват по Плана за възобновяване. Независимо кой е в кабинета, той ще носи отговорност, това е най-важното “, добави Насър.

„ Ако се стигне до обстановка до длъжностен кабинет, се надявам да се работи по тези рецесии. Нашият кабинет ще им остави добра подготовка, с цел да могат да разрешат тези проблеми. Не се тормозим от реваншистки метод, тъй като не виждаме причина за това “, приключи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР