По думите му Коритарова е дългогодишен кадър на ГЕРБ. ``Тя

...
По думите му Коритарова е дългогодишен кадър на ГЕРБ. ``Тя
Коментари Харесай

Борисов използва дезинформацията като политическо оръжие, смята б...

По думите му Коритарова е дълготраен кадър на ГЕРБ. ``Тя е някогашен шеф на ловешката работа по кадастъра. Впоследствие е назначена като началник на Агенцията по кадастъра в София. През втората седмица на мандата ми като министър я освободих от длъжността ѝ. Това е задоволително доказателство, че ПП-ДБ нямат присъединяване в служебния кабитет на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", разяснява още Цеков.

задочно президента Румен Радев за какво не се е възпротивил против запазването на хора като Георги Гвоздейков, Кирил Вътев и Галин Цоков в държавното управление на Димитър Главчев. Всички те бяха част от постоянния кабинет " Денков ". Проблем, съгласно него бил и фактът, че служебният районен министър Виолета Коритарова е майка на районния кмет на " Подуяне " от " Спаси София ".

 

" Това е следващото доказателство, че господин Борисов употребява дезинформацията като политическо оръжие. Поднася пред медиите внушения, които нямат нищо общо с обстоятелствата ", отговори му Андрей Цеков от " Продължаваме Промяната ".

 

" Служебният министър Виолета Коритарова е дълготраен кадър на ГЕРБ. През 2018 година е назначена от Николай Нанков като началник на Агенцията по кадастър в София. Нейният наследник – Кристиян Христов, е кмет на регион " Подуяне " от " Спаси София ", не от " Продължаваме Промяната ", акцентира той. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР