По думите му изгонването на 70 руски дипломатически представители от

...
По думите му изгонването на 70 руски дипломатически представители от
Коментари Харесай

Проф. Дайнов: Изгонването на руските дипломати е заявка, че България вече няма да бъде плацдарм на руските спецслужби

По думите му изгонването на 70 съветски дипломатически представители от страната ни е сигнал, че „ най-накрая в България и службите, и ръководещите си дават сметка, че точно България е център, районен, за Европа, на съветските специфични интервенции “. По думите му „ отсам се възнамеряват разнообразни интервенции на открито “.

Според политолога е неправилна тезата, че „ България се намира сред американците и руснаците и би трябвало да балансира “, България е част от Запада и е „ ясно къде се намира “, а това държавно управление „ най-накрая стартира да създава дейностите, които следват от мястото, където България се намира “.

„ Няма балансиращи актове тук, няма послушание на Вашингтон, няма кичене за утвърждение пред американското посолство. Това са митологии, които крайните русофили въртят и рационалните хора не трябва да се поддават “, изясни проф. Дайнов.

Той бе безапелационен, че „ екстремистки проруски партии би трябвало да бъдат овладявани от политическата система и държани отвън и надалеч от властта “.

„ Ние сме в предизборна обстановка – всички признаци са налице. Очевидно е, че всички партии се готвят за избори “, разяснява още политологът.

По думите му въпреки всичко има най-малък късмет да се образува нов кабинет – Има Такъв Народ звучат сговорчиво, Българска социалистическа партия са ядосани, само че дават сигнали, че „ ще водят някакъв съдружен живот с Политическа партия “, стига Кирил Петков да не е министър-председател.

Очевидно подводните камъни и заложените бомби са „ неизчислимо количество “, означи политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР