По думите му хипотезата, че след три месеца ще има

...
По думите му хипотезата, че след три месеца ще има
Коментари Харесай

Социологът доц. Пампоров: Хипотезата за нов председател на парламента след 3 месеца е хипотеза за редовен ...

По думите му хипотезата, че след три месеца ще има нов ръководител на ротационен ръководител е догадка за избиране на постоянно държавно управление.

 

Ротацията не е неприятна концепция. Има и други страни с одобрена такава процедура, единствено че три месеца е доста къс интервал, добави Пампоров.

Според него въпросът е дали в този момент това ще са двете огромни обединения, които ще са в съпротива, или ще образуват една " мегакоалиция ".

 

По отношение на Българска социалистическа партия социологът изрече мнение, че партията стартира да изпада от политическата сцена, тъй като не може да предложи опция, до момента в който в същото време " Възраждане " се трансформира в единствената съпротива в Народното събрание.

 

Българска социалистическа партия е пета политическа мощ и става все по-незначим фактор в политиката. Ако от ПП-ДБ не се схванат с ГЕРБ, едвам тогава могат да влязат като някакъв фактор дружно с Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Нинова продължава да вижда президента като огромния зложелател. Забележете по какъв начин другите партии дръпнаха водачите си обратно, до момента в който Българска социалистическа партия продължава да се счита за " партията на Нинова ", изясни доцент Пампоров.

 

За концепцията на социалистите да се забрани вносът на земеделска продукция от Украйна той уточни, че това е по-скоро популистка стъпка.

 

„ Едва ли количеството украинско зърно, импортирано в България, пречи. Когато го сметнем като дял от зърното в страната, не може да бъде нещо, което да пречи толкоз доста на пазара. Вместо това би трябвало да се замислим в какво положение е нашата стопанска система, щом страна, която е във война, съумява да продаде продукцията си на по-ниска цена “, сподели още социологът.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР