По думите му ГЕРБ са искали да разговарят, но са

...
По думите му ГЕРБ са искали да разговарят, но са
Коментари Харесай

Проф. Росен Стоянов: Време е Радев даде третия мандат на друг, различен от БСП

По думите му ГЕРБ са желали да беседват, само че са били в изолираност.

 

„ Днес картите са раздадени. Би трябвало без его с държавническо отношение да има диалози. Ако това не се случи февруари-март отново ще сме на избори. Коалиция ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България ни се коства невъзможна коалиция, само че не е невероятно да се случи “, акцентира той в ефира на Nova News.

 

Според политолога доцент Петър Чолаков би трябвало да се вземат незабавни и значими политически решения.

 

„ Политическите действителности са тежки. Зададох си въпроса за кого са дали своят вот Радев и Донев? Дали за Българска социалистическа партия или „ Български напредък “? Демократична България наподобяват по-поливалентни. Те обаче имат комплицирани връзки с ГЕРБ, Движение за права и свободи и особеностите с Българска социалистическа партия, Янев се пласира на двата външнополитически стола на Радев. Движение за права и свободи и ГЕРБ ще поддържат държавно управление на Демократична България. ГЕРБ са доста гъвкави, което ги прави допустими, изключително откакто Борисов може да не е кандидат-премиер “, уточни той.

 

За него прелестна опция за Костадин Костадинов да натрупа рейтинг би бил кабинет на ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България.

 

„ Трудно ще се образува държавно управление, а в случай че се случи, то ще е с къс живот. А това ще предопредели напредък на „ Възраждане “, счита доцент Чолаков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР