По думите му е нормално след първия сблъсък, страните да

...
По думите му е нормално след първия сблъсък, страните да
Коментари Харесай

Денков: Нормално е когато се инициира политическо обсъждане да им...

По думите му е обикновено след първия конфликт, страните да седнат на масата на договарянията и да намерят тези общи механизми и решения, които да реализират тези набелязани общи цели.

 
" Именно това чакат хората от нас през днешния ден - през рационални причини и спокоен звук да се намерят работещи решения, с цел да продължим напред с промените ", съобщи Денков.

 

„ Почти 9 месеца това държавно управление работи и има резултати в извънредно комплицирана политическа структура единствено поради обстоятелството, че всички тук, на тази маса, показахме, че можем да водим разговор между тях, със заинтригуваните страни и с нашите сътрудници. Показахме, че можем да намираме решения в интерес на хората ”, сподели още министър председателят.

 

Той даде и образци. „ Днес ще бъде утвърден бюджетът на фонд „ Сигурност на електроенергийната система ” и по този начин ще бъдат обезпечени над 2,5 милиарда лв. през тази година. Ще бъде утвърден и бюджетът за безвъзмездни пособия и учебници за децата. Ще бъдат утвърдени и 400 млн. лв. за осъществяване на плануваната капиталова стратегия на общините ", означи акад. Денков.

 

Министър-председателят уточни като добър образец и бюджетът на НЗОК и постигнатото единодушие с лекарските съюзи.

 

„ Важно е да продължим напред, с цел да може всяка седмица да вършим уверени крачки към европейското развиване на тази България, в която желаеме да живеем дружно ”, посочи той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР