По думите му е нелепица да се твърди, че новият

...
По думите му е нелепица да се твърди, че новият
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: Това, че Карадайъ и Пеевски гласуваха за нашия кабинет е провокация

По думите му е нелепост да се твърди, че новият кабинет е на американското държавно управление. " Това, че Карадайъ и Пеевски гласоподаваха за нашия кабинет още веднъж е провокация. С избора на държавно управление дадохме живот на Народно събрание.

 

Има потребност както от законодателни промени, по този начин и от конституционни, за които си приказваме с всички, в това число с Движение за права и свободи. Искаме смислена конституционна промяна, по тази причина организирахме срещата с Пеевски, който Движение за права и свободи бяха изпратили като техен представител, само че тя не е била скрита и не е имало уговорки ", разяснява той.

 

Според него освобождението на зам.-министри е обезглавяване. " Това е бойкот, само че безвремението на служебното държавно управление отлетя. Бюджетът ще бъде изтеглен през днешния ден, такава е поръчката на Асен Василев. В момента заложеният бюджетен недостиг е неуместен. Бюджетът не би трябвало да е с подценени доходи и надценени разноски, когато има подобен, ще бъде прегледан оптимално бързо ", уточни Арабаджиев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР