По-добре късно, отколкото никога. И в Левски взеха, че прогледнаха

...
По-добре късно, отколкото никога. И в Левски взеха, че прогледнаха
Коментари Харесай

Къде беше Левски?

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. И в Левски взеха, че прогледнаха за протичащото се във футбола ни. Обвиниха БФС, че оказват помощ на избрани тимове. Дали един от тези тимове не се е радвал на шпалири от " сините "?

Къде беше Левски, когато ЦСКА поде война за футбола ни и поддържа Димитър Бербатов? Не трябваше ли двата ни гранда още тогава да са в " една лодка " и да " гребат дружно "? А не Наско Сираков да ни приказва за едно 40-годишно другарство.
 Снимка 590743
Източник:

Къде беше Левски, когато почитатели на ЦСКА бяха на палатки пред базата в Бояна, с цел да търсят смяна и справедливост в името на този спорт у нас? И издигнаха ли почитателите на Левски едно плакатче " Две палатки - цялостни шматки "? Това по какъв начин да го разбираме?

Къде беше Левски и за какво реагират по този начин чак в този момент? Защо нямаше реакция след мача с Берое в Стара Загора или след този с Ботев (Пловдив) на " Герена "? Защо чак по време на серията им без победа?
 Снимка 566666
Източник:

Кои са тези толерирани отборИ? За втори с изключение на един ли се сещат? Ако е по този начин, " сините " не са ли измежду тези отборИ?

Ок, да приемем, че може би на " Герена " са посипали глави с пепел и са трансформирали позицията си. Макар и закъсняла, най-сетне пристигна. Всички тимове от елита би трябвало да са обединени в името на новото начало във футбола ни. Защото няма накъде повече да копаем дъното. Промяна, която ще подсигурява, че няма да следим такова позорно съдийство, че всичко още веднъж ще се взема решение единствено и само на терена. Нещо, което май позабравихме...

Да забележим ще бъде ли тази позиция на Левски последна или отново ще има изопачаване.

Тогава шматки няма да са тези в двете палатки...
 40 години другарство стигат! Левски към БФС: До 20 декември обявете дата за ексклузивен избирателен конгрес!
40 години другарство стигат! Левски към БФС: До 20 декември обявете дата за ексклузивен избирателен конгрес!

" Сините " с позиция, снемат доверието си към футболния съюз
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР