Специалистът смята, че не трябва да се вглеждаме какво говорят

...
Специалистът смята, че не трябва да се вглеждаме какво говорят
Коментари Харесай

Социологът Светлин Тачев: Който подкрепи управление на ГЕРБ и ДПС...

Специалистът счита, че не би трябвало да се вглеждаме какво приказват политиците, защото мнението им се сменя непрекъснато.

 

" Не виждам по какъв начин ще се образува държавно управление с първия мандат. Остава въпросът по какъв начин в това Народно заседание може да се образува кабинет. С първия мандат ми наподобява мъчно, с втория пък невероятно. Заявката е с третия мандат да се сформира държавно управление, въпросът е дали ГЕРБ и Движение за права и свободи са склонни да го поддържат. Вероятно би било от рода на служебните кабинети - по-малко ярки политически фигури и повече специалисти ", посочи специалистът.

Социологът от Българска академия на науките доктор Алексей Пампоров от своя страна сподели, че в случай че има нови избори, Движение за права и свободи ще има още по-добър резултат, въпреки че всички бягат от нея.

 

" Има Такъв Народ са обнадеждени от резултатите, приказват като че ли мандатът е при тях. Абсурдно би било третият мандат да отиде при Българска социалистическа партия, в случай, че имат 18 депутати. Ако не стане с първия мандат, всички други обединения са невъзможни. Всички се надяват или ПП-ДБ да се разцепи, с цел да се направи нещо с Демократична България, или " Величие " да се разцепи ", добави Пампоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР