По данни на Главна дирекция Национална полиция от началото на

...
По данни на Главна дирекция Национална полиция от началото на
Коментари Харесай

За 6 месеца на Тракия 142-ма нарушители в аварийната лента

По данни на Главна дирекция " Национална полиция " от началото на годината до края на месец юни случаите на шофиране в спешната лента са общо 142.

Трима водачи са глобени от органите на " Пътна полиция " за шофиране в лентата за спешно прекъсване на автомагистрала " Тракия ". Двама от тях са с актове за административно нарушаване, третият има фиш.

И трите нарушавания са засечени на територията на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Пловдив. Наказаният с фиш лидер бил засечен да беседва по телефона и това била повода той да отбие.

От " Пътна полиция " припомнят, че спешната лента на аутобаните се употребява за придвижване само на колите със специфичен режим на придвижване - коли за спешна помощ, пожарни и колите на полицията, с цел да могат по-бързо да си проправят път при положение на случай. Ползването й от други коли, както и прекъсването без основателна причина, е безусловно неприемливо.

От " Пътна полиция " припомнят още, че през днешния ден придвижването на тежкотоварни коли няма да бъде допустимо във времето от 10 до 14 часа по трасето сред Перник и Кулата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР