По безмилостните улици на Филаделфия орди от наркомани се бъркат

...
По безмилостните улици на Филаделфия орди от наркомани се бъркат
Коментари Харесай

Tranq допинг зомбита изпълват улиците на САЩ, докато Великобритания предупреждава да се подготви за нова вълна от наркотици

По безмилостните улици на Филаделфия орди от наркомани се бъркат трудно в търсене на идващото си решение.

Но тези зомбирани души в градския квартал Кенсингтън не са жертви на рецесията с опиоидите в Америка; те са признак на нещо по-зловещо.

Те употребяват лекарство, по-мощно и рисково от смъртоносния фентанил и по-трудно за лекуване от опиоидите – ксилазин или успокоително. Сега специалисти в Съединени американски щати предизвестяват Англия да се приготви за вълна от утешение, която към този момент се просмука по нашите улици.

Според Консултативния съвет за корист с опиати, ксилазин е открит в редица смъртни случаи в Обединеното кралство. Служителката в опиатите от Филаделфия Кристен Шмид има вяра, че най-хубавият лек за пристрастяването е предварителната защита.

Тя сподели: „ Епидемията от успокоително е рецесия с големи размери, проблем, който заплашва да погълне цели общности. Най-важното е, че би трябвало да се надигнем против първопричините за пристрастяването – беднотия, контузии, липса на въз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР