По-бавно от останалите акции върви една от най-важните кампании в

...
По-бавно от останалите акции върви една от най-важните кампании в
Коментари Харесай

Левски на левскарите се разраства с по 200 души на ден

По-бавно от останалите акции върви една от най-важните акции в историята на Левски - тази със Сдружението " Левски на левскарите ". На 24 май, когато започва набирането на негови членове, от УС на новата групировка се похвалиха, че са набрали 250 кандидатури, написа " Мач Телеграф ".
 Наско Сираков прикани за поддръжка към баскетболния Левски
Наско Сираков прикани за поддръжка към баскетболния Левски

Пожела им триумф

Нищо, че на " Герена " тогава имаше над 8000 души, които гледаха шоуто, сътворено от героите от Дрийм тийма на Мъри против наследниците си, които носят " синята " фланелка сега.

В идващите 3 работни дни претендентите не са се нараснали с хиляди дневно, както се очакваше, а не престават да бъдат приблизително по 200. Тези числа са надалеч от предстоящите. Както е известно, Станимир Стоилов се надяваше, че 20 000 души ще се съберат незабавно под знамената, откакто Левски постави завършек на сушата си откъм титли.

" Сините " имат потребност от мощна акция към Сдружението, тъй като с нея могат да се решат нещата сносно във финансово отношение и да стоят съществено задълженията, които имат към Национална агенция за приходите.

От Левски се надяват, че скоро ентусиастите ще излязат от опиянението, в което изпаднаха след триумфа над ЦСКА и ще изпълнят обещанията, които даваха пред Станимир Стоилов, Наско Сираков, Даниел Боримиров и Иво Ивков по време на срещите с тях.
 Левски чака допустимо най-хубавата оферта за Андриан Краев
Левски чака допустимо най-хубавата оферта за Андриан Краев

" Сините " му откриха заместител от Нидерландия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР