Плюшено мече, изгубено миналата година в национален парк, беше върнато

...
Плюшено мече, изгубено миналата година в национален парк, беше върнато
Коментари Харесай

Плюшено мече, изгубено преди година, беше върнато на момиченце в САЩ

Плюшено мече, изгубено предходната година в народен парк, беше върнато на 6-годишно момиченце в Съединени американски щати благодарение на обществените мрежи и бдителен рейнджър, заяви Асошиейтед прес.

Малката Наоми Паскал от Джаксън, Уайоминг, не се разделяла с мечето с и, откогато била осиновена от Етиопия. Тя обаче го не запомнила по време на екскурзия в Националния глетчърен парк в Монтана.
 

— ABC News (@ABC)
Връщането на мечето е красива история, която харесва на хората, сподели бащата на Наоми Бен Паскал. " Това е история за вярата и добротата, за хората, работещи дружно. Тя докосна човешките сърца, даде им вяра. Позволи им да почувстват, че в света има доброта. ", сподели той.
 

— ABC News 4 (@ABCNews4)
Мечето Теди е първият подарък, изпратен от Бен и Ади Паскал на Наоми, преди да я осиновят през 2016 година Тя го носи на всички места със себе си. След като Наоми изгубила мечето, завалял сняг и било невероятно да го намерят. Затова се обадили в парка с молба да се свържат с тях, в случай че някой го открие. Видял го рейнджърът Том Мацаризи. Той не знаел, че мечето се търси, само че нещо не му разрешило да го изхвърли. Теди задремал зимен сън в бараката му, и когато той се върнал на работа през април, го поставил в колата си като амулет.През пролетта и лятото двамата работили дружно. През юни Ади Паскал разгласила молба във Facebook, в случай че някой е намерил мечето, да им се обади. Близка на фамилията, която го снимала зад стъклото на автомобила, им посочила фотографията. Така Теди се върнал при Наоми.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР