Плувният турнир “Русалка“ в Стара Загора се отменя заради усложнената

...
Плувният турнир “Русалка“ в Стара Загора се отменя заради усложнената
Коментари Харесай

Отмениха турнира на “Русалка” в Стара Загора заради грипа

Плувният шампионат “Русалка “ в Стара Загора се анулира поради усложнената обстановка с грипаната зараза у нас, която прати във почивка за седмица учениците.

Седмото издание на конкуренцията за състезатели от 9 до 12 година трябваше да се състои този уикенд, само че уредниците от СКП Траяна взеха решение да вземат поради рекомендацията на здравното министерство да се заобикалят всеобщи и спортни мероприятия.

“Извиняваме се за получилото се стеснение. При опция ще насрочим нова дата за осъществяване на шампионата “, оповестиха от клуба в страницата си във “Фейсбук”.

От 6 март (петък) до 11 март (сряда), в това число, грипна зараза е оповестена на територията на цялата страна. Това гласи подписана от министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев заповед. С нея се преустановят образователните занятия в учебните заведения, детските и женските медицински съвещания, профилактичните прегледи и имунизации, както и провеждането на планови интервенции и свижданията във всички лечебни заведения. Препоръчва се да бъдат прекратени както образователните занятия в университетите, по този начин и всеобщите мероприятия, включително спортни и културни.

bgswim.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР