Plug-in хибридната версия на Kia Niro спечели наградата Red Dot

...
Plug-in хибридната версия на Kia Niro спечели наградата Red Dot
Коментари Харесай

Награда Red Dot за Kia Niro

Plug-in хибридната версия на Kia Niro завоюва премията Red Dot Design Award в категорията " Продуктов дизайн ". Специалните образни характерности на кросовъра включват модерните дневни светлини под формата на " крива на сърдечния темп ", присъщата " aero " C-колона, дизайна на защитната плоча и панелите, които имат за цел да подчертаят якия външен тип на Киа Ниро.

Kia Niro се предлага като чисто електрическо транспортно средство, като plug-in хибрид и като цялостен хибрид. И в трите разновидността концепцията за стабилно развиване на второто потомство на Niro е отразена и в екологично чистите интериорни материали - от рециклираните хартиени нишки в облицовката на тавана, боята на панелите на вратите, която не съдържа летливи органични съединения, до веганската кожа калъфи за седалки, направени от био-полиуретан Tencel нишки от евкалиптови листа. В допълнение, покривалото на багажното поделение се състои от 75 % рециклирани нишки.

„ Ние сме доста удовлетворени от тази премия за Plug-in хибрида Kia Niro, “ - сподели Сьорд Книпинг, вицепрезидент маркетинг и артикули в Kia Europe - " Това самопризнание е доказателство за упоритата работа на нашите дизайнерски и инженерни екипи, както и за печелившата природа на нашата водеща философия " Opposites United ". За нас е чест напъните ни да бъдат приети от Red Dot Design Award и изглеждаме чакаме да го създадем в бъдеще, с цел да разтеглим границите на автомобилния дизайн. "

Наградата Red Dot Design Award е един от най-желаните знаци за утвърждение за качеството на дизайна. В годишния конкурс интернационално жури от специалисти преглежда записите във връзка с качеството на дизайна и степента на иновация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР