Пловдивското дерби между Локомотив и Ботев от първия кръг на

...
Пловдивското дерби между Локомотив и Ботев от първия кръг на
Коментари Харесай

Официално: Пловдивското дерби без фенове на Ботев

Пловдивското дерби сред Локомотив и Ботев от първия кръг на футболната Първа лига ще се играе без гостуващи почитатели на " канарчетата ", оповестиха взаимно от двата клуба. Днес двата тима са подписали съглашение да няма последователи на " жълто-черните " на " Лаута " по време на срещата в неделя (16 юли) от 18:30 часа.
 Локомотив (Пловдив) пусна пропуските за мача с Ботев
Локомотив (Пловдив) пусна пропуските за мача с Ботев

Цените са съобразени със стандарта на почитателите

Както е известно, ремонтните действия по стадиона на Локомотив не престават, като сега в употреба са единствено Централната естрада и естрада " Бесика ", а секторът за посетители е краткотрайно самостоятелен на Централната естрада.

" Желаем да ви осведомяваме, че ПФК Локомотив и ПФК Ботев взеха решение, въз основата на подписано съглашение сред двата клуба, да няма гостуващи почитатели на идното дерби на Пловдив. Това ще важи в цялостна мощ и за ответния мач, който ще бъде на стадион " Христо Ботев " по-късно през тази календарна година ", прецизираха домакините от Локомотив.

От " черно-белия " клуб оповестиха, че съглашението е годно единствено за постоянния сезон в Първа лига и е основано на наредбата за шампионатите и шампионатите по футбол в системата на БФС.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР