Пловдивският волейболен клуб Виктория Волей направи важна крачка в своето

...
Пловдивският волейболен клуб Виктория Волей направи важна крачка в своето
Коментари Харесай

С.И.Л.А. е новият дом на волейболистите на Виктория

Пловдивският волейболен клуб Виктория Волей направи значима крачка в своето развиване, подписвайки контракт за партньорство с Комплекс С.И.Л.А. Тимът освен ще играе мачовете от новия шампионат на А Националната волейболна лига в залата, само че и ще води подготовката си във фитнеса и ще употребява възстановителния център на елитния комплекс. В новия сезон тимът ще играе под името Виктория С.И.Л.А.,следвайки образеца на доста от италианските отбори.  



Клубът се слави с една от най-хубавите волейболни школи у нас, основала доста национали и състезатели от елитната ни група. Сега отборът ще може да употребява и най-хубавата волейболна зала в Пловдив. Доказателство за това е, че в С.И.Л.А. играят мачовете си и волейболистките на Марица, които от 2015 година насам непрекъснато печелят родното състезание. Залата е оборудвана с професионалната настилка Gerflor Evolution M+. Тя e мултифункционална, хетерогенна PVC спортна настилка.  Притежава отлични механически и функционални качества, с помощта на повърхностната система D-Max ™, която доста усилва сигурността на играчите. За волейболните мачове зала С.И.Л.А. предлага 1600 зрителски места.



С новия си дом и превъзходните условия в него Виктория ще може да си сложи и високи цели през новия шампионат. Зала С.И.Л.А, която дава отговор на всички условия даже за интернационалните мачове, дава опция на пловдивския отбор да се бори за домакинство на квалификационните шампионати за влизане в Националната Висша лига, второ равнище на волейбола у нас. Това пък усилва възможностите на Виктория С.И.Л.А. да премине едно ходило по-високо във волейболната ни подчиненост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР