Пловдивският районен съд върна на прокуратурата делото срещу 21-годишната Габриела

...
Пловдивският районен съд върна на прокуратурата делото срещу 21-годишната Габриела
Коментари Харесай

Фалстарт на делото срещу танцьорката Габриела, върнаха го в прокуратурата

Пловдивският областен съд върна на прокуратурата делото против 21-годишната Габриела Медарова поради нарушени права на отбраната и обвинената, заяви Радио Пловдив. Когато нарушаванията бъдат отстранени, делото още веднъж ще се гледа от съда, само че към този момент обединено.

Срещу Медарова има 4 обвинявания – за шофиране в пияно положение и каране на кола след приложимост на дрога, за нанасяне на обилни материални вреди на блъснати от нея коли и за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.

На 15 април 21-годишната жена, която бе танцьорка в нощен клуб, блъсна с джипа на приятеля си 10 паркирани коли при жилищен комплекс " Оазис 4 " в града под тепетата и избяга. След злополуката тя бе разпозната и арестувана от полицията. В кръвта й бяха открити над 1,3 промила алкохол, както и следи от приложимост на канабис.

Месец по-късно в нощно заведение Габриела разруши носа на студентката Катя Андреева, която е предявила цивилен иск за нанесени вреди за 2000 лв..

Пострадалата Катя Андреева и отбраната й останаха очевидно недоволни от решението на съда. Защитникът на Медарова Орлин Търновалийски съобщи, че откакто бъдат отстранени нарушаванията, той ще желае съвещанието да мине по съкратена процедура, защото Габриела признава всички обстоятелства и условия по делото и няма искания за размера на гражданския иск.

Така Медарова ще може да получи присъда, понижена с една трета.

" Само един час бе престоят навън, до момента в който бях 2 месеца и половина в ареста. Разхождаха ни на открито в клетка с размери 4 на 4. На всеки естествен човек може да се случи. Безгрешни хора няма ", сбито съобщи пред публицистите някогашната танцьорка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР