Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под

...
Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството в Милево остава в ареста

Пловдивският областен съд взе най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на А. Г. Спрямо 41-годишния мъж е повдигнато обвиняване за това, че на 4.09.2022 година в землището на с. Милево, област Пловдивска, съзнателно е умъртвил О. Й. – закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият е притеглен към наказателна отговорност за тежко съзнателно закононарушение – ликвидиране, за което Наказателният кодекс планува наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години.

Съдът реши, че видно от доказателствата по делото, събрани досега, може да се направи обосновано съмнение за съпричастност на обвинения А. Г. към действието, за което му е повдигнато обвиняване.

Окръжен съд – Пловдив одобри, че при мярка друга от задържане под стража няма заплаха обвиненият А. Г. да се укрие, само че е налице заплаха да извърши друго закононарушение.

Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив на 15.09.2022 година от 10.00 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР