Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение спрямо мъжът,

...
Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение спрямо мъжът,
Коментари Харесай

Пловдивският съд остави в ареста мъжа, обвинен за убийство след сбиване в село Болярци

Пловдивският областен съд взе най-тежката мярка за неотклонение по отношение на мъжът, упрекнат за ликвидиране след сборичкване в село Болярци.

Това оповестиха от пресцентъра на съда. Според магистратите от доказателствата по делото, събрани досега, може да се направи обосновано съмнение, че той е създател на закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване.

Окръжен съд – Пловдив одобри, че при мярка, друга от задържане под стража, липсва заплаха от укриване, само че е налице заплаха от осъществяване на закононарушение. Обвиняемият е притеглен към наказателна отговорност за тежко съзнателно закононарушение, за което Наказателният кодекс планува наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години.

След междусъседско сборичкване вечерта на 19 юни 38-годишен мъж потърпевш и бил откаран с персонален превоз в болничното заведение в Асеновград, където установили гибелта му. При огледа по тялото на мъжа са открити прободни рани. Веднага е арестуван и хипотетичният причинител, на 20 години.

Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР