Пловдивският окръжен съд даде 2-годишна условна присъда на мъжа, заловен

...
Пловдивският окръжен съд даде 2-годишна условна присъда на мъжа, заловен
Коментари Харесай

Условна присъда за пияния шофьор, опитал да подкупи полицаи с кюлче злато

Пловдивският областен съд даде 2-годишна условна присъда на мъжа, хванат да кара пийнал и опитал да подкупи служителите на реда със златно кюлче.

Тъй като подсъдимият призна напълно виновността си, правосъдният развой се организира по съкратеното произвеждане, а присъдата му се понижи с една трета.

Книжката на 59-годишния водач се лишава за 3 години, като той би трябвало да заплати и санкция от 2000 лв.. Половинграмовото златно кюлче на стойност 100 лв. се лишава в интерес на страната – взеха решение магистратите.

Вечерта на 7-и октомври лидер на автомобил "Ауди " бил спрян за инспекция на ул. „ Васил Левски “ в Пловдив. При слизането от колата водачът имал некоординирани придвижвания. За да не бъде тестван с дрегер, лидерът в началото предложил пари, а по-късно взел от колата си и половинграмово златно кюлче със документ на стойност близо 100 лв. и го предложил на служителите на реда, с цел да го пуснат.

Служителите не взели оферти подарък и уведомили неотложно дежурния служител на реда. Шофьорът с букви И. И. бил арестуван и с техническо средство било открито, че кара с близо 2,3 промила алкохол.

Условната присъда на е дефинитивна и предстои на митинг и обжалване пред Апелативния съд, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР