Пловдивските огнеборци спасиха мъж, който се заклещил в тръба. Мъжът

...
Пловдивските огнеборци спасиха мъж, който се заклещил в тръба. Мъжът
Коментари Харесай

Спасиха пловдивчанин, заклещен в тръба СНИМКИ

Пловдивските огнеборци избавиха мъж, който се заклещил в тръба. Мъжът прокиснал цялата нощ там - цели 11 часа. Ситуацията се развила в " Коматево ". Той правил е опити да излезе самичък, само че защото тръбата е тясна, дълга и гладка, не съумял.

Ранобудна пловдивчанка, която тази заран разхождала кучето си, чула виковете му и незабавно позвънила за помощ.

В акцията по спасяването се включиха два екипа огнеборци, екип на Спешна помощ и ВиК.

Вижте цялата история, споделена от: РД " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Пловдив:

Огнеборци избавиха пловдивчанин,останал заклещен цяла нощ в тръба.
Пловдивчанин, който се прибирал към дома си нощес, пропаднал в пластмасова тръба, оставена за отводняване. Инцидентът е станал покрай стадиона в кв. Коматево. Човекът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство с вдигнати нагоре ръце. Правил е опити да излезе самичък, само че защото тръбата е тясна, дълга и гладка, не съумял. Не е имало и кой да му окаже помощ, защото мястото е отдалечено от жилищните постройки. Ранобудна пловдивчанка, която тази заран разхождала кучето си, чула виковете му и незабавно позвънила за помощ.
В акцията по спасяването се включиха два екипа огнеборци, екип на Спешна помощ и ВиК. Безценна е била помощта на предвидлив и виновен гражданин на кв. Коматево, който дошъл с багера си и разкопал пространството към тръбата, с цел да помогне на огнеборците. Тръбата била прерязана, спасителите създали гръдна връзка и извадили заклещения мъж. Медиците открили, че по индивида има единствено леки охлузвания.
Така стартира неделното дежурство за оперативния дежурен по град- гл.инспектор Веселин Брадистилов, огнеборците от Втора работа: Атанас Апостолов, Марин Ташев, Николай Малинов и Георги Петров и за сътрудниците от бранш СОД- Димитър Тренчев, Николай Димов, Георги Диманов и Красимир Добранов.









Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР