Пловдивската полиция задържа известния в местния ъндърграунд Тоно Терзиев, управлявал

...
Пловдивската полиция задържа известния в местния ъндърграунд Тоно Терзиев, управлявал
Коментари Харесай

Хванаха известен пловдивчанин да шофира джип Порше след употреба на кокаин

Пловдивската полиция задържа известния в локалния ъндърграунд Тоно Терзиев, управлявал " Порше Кайен " под влияние на кокаин. При последвал обиск на два адреса, които мъжът обитавал, са конфискувани нелегално притежавани оръжие и муниции.

В следобедните часове на днешния ден автопатрул на Трето районно управление (на МВР) спрял за инспекция джипа, на кормилото на който бил Терзиев. След осъществена инспекция с механически средства е открита приложимост на опиата.

 Снимка: Министерство на вътрешните работи

При обиск в дома на Терзиев на бул. " Източен " в Пловдив чиновниците на реда разкрили ловна карабина " Бергара " със заглушител и муниции за нея. След осъществената инспекция е открито, че арестуваният не претежава позволение за носене и предпазване на откритото в жилището му оръжие.

В хода на работата е открито, че арестуваният мъж населява и различен адрес в село Скобелево. При последвала инспекция там са открити и конфискувани голям брой муниции за различен тип огнестрелно оръжие, също държани нелегално, прецизираха от полицията.

 Снимка: Министерство на вътрешните работи

Тоно Терзиев е прочут в Пловдив с бохемския си метод на живот и богатство, както и с използването на опиати и противозаконен лов, заяви " 24 часа ". Баща му Ангел бил един от най- доближените на различен представител на ъндърграунда с прякор Козела.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР