Пловдивската полиция установи момичетата, участвали във видеоклип с побой заради

...
Пловдивската полиция установи момичетата, участвали във видеоклип с побой заради
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Полицията се зае с побоя над непълнолетна заради футболен отбор

Пловдивската полиция откри девойките, взели участие във видеоклип с побой поради футболни тимове. Това стана, откакто TrafficNews разгласява материал по случая, съпроводен с фрагменти от бруталната постъпка.
Прочетете още
Припомняме, че на фрагментите,които медията ни получи се вижда по какъв начин девойки постановат по жесток метод друга връстница поради пловдивските футболни тимове " Локомотив " и " Ботев ".    Двете малолетни, които попадат в фрагментите и тормозят момичето, имат и  „ оператор ”, който е снимал всичко, с което по-късно са се похвалили с пост в инстаграм профил. На фрагментите, съпроводени с техно музика, се забрлязва, че действието се разиграва в парк, а едно от девойките постанова другото, дърпа го за косата рита го и го размята. Очевидно от написаното на поста- „ Ботев ли хаха ” , излиза наяве, че  насилничката е от Локомотив и посредством тази постъпка желае да покаже омразата си към клуба, на който симпатизира потърпевшата. 

От полицията потвърдиха, че те са малолетни, а по информация на медията ни са родени през 2010 година. По случая е стартирана инспекция и се организират разпити на всички забъркани.

Видеоклиапа може да видите тук:

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР