Пловдивската полиция се самосезира след материал на TrafficNews за безпардонни

...
Пловдивската полиция се самосезира след материал на TrafficNews за безпардонни
Коментари Харесай

След материал на TrafficNews: Полицията издирва тийнейджърите, пребили жестоко бездомник в Кючукa

Пловдивската полиция се самосезира след материал на TrafficNews за безпардонни и нападателни младежи, нанесли побой над пловдивски скитник. От Първо районно управление (на МВР) е е стартирана инспекция за изясняване на събитията, както и определяне самоличността на причинителите.
Прочетете още
Официален сигнал за случилото се няма подаден в полицията, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че извънредно грозната сцена се е разиграла преди дни в Кючук Париж. В следобедните часове група младежи решили да се „ позабавляват “ с един от постоянните гости на парк „ Студенец “, като тази неуместна игра приключила със Спешна помощ.

Наред с обидите, познатият на живеещите наоколо бай Иван почнал да получавал и удари и ритници, като някои от тях били изключително жестоки. Докато едните биели, другите стояли по-отстрани и се смеели и заснемали с телефон. Заради нанесените удари възрастният мъж получил спазъм и се наложило и намесата на Бърза помощ.

Ситуацията е завършила без тежки последствия на бездокмника, само че за малтретиращите го младежи - такива несъмнено би трябвало да има. Надяваме се работата на органите на реда по проблема да докара до такива. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР