Пловдивската полиция разкри кой е убиецът на овчар в пловдивското

...
Пловдивската полиция разкри кой е убиецът на овчар в пловдивското
Коментари Харесай

17-годишен преби до смърт овчар за 60 лева

Пловдивската полиция разкри кой е килърът на пастир в пловдивското село Скутаре. Оказа се също овчар, на 17 година Двамата са работели в една и съща плантация.Тежкото закононарушение е осъществено поради пари, стана ясно на брифинг на прокуратурата.

На 10 септември малолетният чобанин заплашил 64-годишния пастир Живко, който му дал всичко, което имал – 60 лв.. Насилникът обаче не останал удовлетворен и желал още. След като не получил, нанесъл удари на овчаря. Мъжът умрял от мощна кръвозагуба. Трупът му бил открит на 13 септември.

На нарушителя е повдигнато обвиняване за обир и причиняване на междинна телесна щета, довела до гибелта на възрастния човек.

Първоначално служителите на реда считали, че става въпрос за самоубийство. Аутопсията обаче посочила вътрешни контузии и следствието е било преквалифицирано за причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на съзнателно нанесена телесна щета.

„ Съдът дефинира мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на малолетния. Законът планува от 5 до 12 години затвор “, заяви Галина Андреева-Минчева, замeстник-окръжен прокурор на Пловдив.

Зам.-шефът на пловдивската полиция комисар Георги Чергов заяви, че килърът е опитал да заблуди проверяващите, само че благодарение на психолози е оголен.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР