Пловдивската полиция пипна трима мъже с наркотици и ги арестува.

...
Пловдивската полиция пипна трима мъже с наркотици и ги арестува.
Коментари Харесай

Масови арести в Пловдив заради дрога СНИМКИ

Пловдивската полиция пипна трима мъже с опиати и ги арестува.

Амфетамин с тегло близо 6 грама и електронна везна са открити в дома на 34-годишен пловдивчанин. Проверката е осъществена от криминалисти на Трето районно. В парцела на мъжа на бул. " България " е открита електронна везна със следи от наркотично вещество по нея както и бяла кутийка с бучка амфетамин.



В жилището на различен 36-годишен пловдивчанин, полицейски чиновници разкрили марихуана и амфетамин. Криминалисти от Пето районно управление (на МВР) подхванали инспекция в жилището му в пловдивския квартал " Тракия ". В чекмедже на бюро проверяващите разкрили разнообразни типове опаковки и дребни съдове с дрога. Иззети са пликче с глави марихуана, стъклено бурканче с твърди бели бучки и синьо на цвят топче, съдържащо глава суха листна маса. Лабораторната експертиза на откритите субстанции сочи, че те са близо 3 грама марихуана и повече от грам и половина амфетамин.

При обход на кв. " Столипиново " чиновници на ръководството спрели за инспекция на улица " Герлово " 41-годишен мъж, който добре познавали, защото попада в листата с лица от престъпния контингент. Само преди месец мъжа бил освободен от пандиза, където излежавал присъда за кражба. При инспекцията е намерено пликче с " бутинака " и цигара, примес от тютюн и " пинака ". Общото количество на откритата синтетична дрога е малко под 1 грам.

По случаите са стартирани бързи производства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР