Пловдивската полиция отново удари мощно цигарената мафия. Униформените от Шедто

...
Пловдивската полиция отново удари мощно цигарената мафия. Униформените от Шедто
Коментари Харесай

Удар на полицията! Разбиха цех за контрабанден тютюн до Плов...

Пловдивската полиция още веднъж удари мощно цигарената мафия. Униформените от Шедто районно са разкрили работилница за преправка на контрабанден тютюн. Акцията по линия " акцизи " е извършена през вчерашния ден взаимно със бранш " Специализирани полицейски сили ".



В някогашен икономически двор в пловдивско село били хванати мъже, на 52 и на 45 години, в миг на рязане на тютюневи листа с машина. При последвали претърсвания от помещението и паркирана наоколо кола са конфискувани общо 420 кг от наситнената продукция. Конфискувани са и 1080 кг балирана листна маса и машината за обработката й.



Същевременно, като съпричастни към противозаконната активност са арестувани други двама мъже, на 40 и 28 години, като в колата на по-възрастния са открити 900 кг листа с аромат на тютюн. Четиримата задържани са осъждани и с криминалистични регистрации, на трима от които - за закононарушения с акцизни артикули. Образувано е бързо произвеждане. Работата по случая продължава под наблюдаване на Районната прокуратура.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР