Пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, която е

...
Пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, която е
Коментари Харесай

Passion Fruit от РЕФАН на промоция! Възстановете хармонията на духа и тялото

Пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България, която е нееднократен призьор в класацията обичана марка на българските консуматори, не стопира да радва своите почитатели с привлекателни и супер преференциални промоции.

Поредната супер оферта е за комплект от два от продуктите от серията Passion Fruit (). Серия Passion fruit е богатa на натурални растителни масла, за всекидневно поддържане на кожата с апетитен мирис на маракуя, усъвършенства настроението и възвръща хармонията на духа и тялото.

Настоящата промоция включва в себе си Хидратиращи душ гел и Ексфолиант за тяло. Душ гелът подарява необикновено чувство за прохлада и непорочност. Грабва сетивата с опияняващо благоухание на маракуя и трансформира вземането на душ в неповторимо преживяване. Съдържа, масло от маслина и провитамин В5.

Захарният ексфолиант за тяло " Passion fruit " отстранява мъртвите кафези, разкривайки напълно мека и чиста кожа. Премахва мъртвите кафези, подтиква дишането на кожата и оказва помощ да се освободи тялото от токсините. Съдържа естествени захарни кристали, масло от гроздови семки, и бадемово масло. В него се съдържат естествени захарни кристали, Масло от гроздови семки (Vitis vinifera), Масло от кайсиеви ядки (Prunus armeniaca) и бадемово масло.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР