Пловдивската компания Атаро Клима“ - национален лидер в областта на

...
Пловдивската компания Атаро Клима“ - национален лидер в областта на
Коментари Харесай

Атаро Клима с европейски приз

Пловдивската компания „ Атаро Клима “ - народен водач в региона на климатична и вентилационна техника, е отличена с европейски приз за битови климатици за 2018 година от японския си сътрудник „ Дайкин “. Търговският отдел за климатични системи и неговите лоялни дистрибутори бяха наградени във Виена на тържествена гала. Най-предпочитан от клиентите битов климатик е модел Daikin Stylish, отличен с премия на интернационално ревю в Торино, Италия. Той е от най-ново потомство климатични системи, създаден със актуалната технология Flash Streamer и работи със сребърен филтър за чист и пресен въздух.

Предимствата на Stylish са доста

Той обезпечава допустимо най-хубавото качество на въздуха в пространствата, употребявайки 3 разнообразни системи за пречистване, при извънредно ниски равнища на звук. Благодарение на особено създадения датчик " Мрежово око ", бързо се откриват температурни разлики на разнообразни повърхности, като пода и стените. Тази информация служи за отмерено разпределение на температурата в стаята. Друго негово преимущество е, че има интегриран Wi-Fi адаптер, с помощта на който елементарно се ръководи от смарт телефон. Дизайнът му е функционален и подобаващ за всеки интериор, създаден по желание в 3 цвята. Stylish е от енергиен клас до A+++, при отопление и при изстудяване. Моделът се предлага в необятна гама от мощности - от 1,5 до 6,0 kW.

В търсене на нови решения за сградни съоръжения и с цел да се отговори на огромния потребителския интерес,

е основана нова компания - сътрудник на „ Атаро Клима “ ​- „ Ардис Инженеринг “.

Тя е профилирана за планиране и механически мениджмънт в региона на вентилационните, климатичните, ВиК и елинсталации. В нея работи проектантски екип от млади експерти, към този момент с много опит и с права на цялостна проектантска дееспособност в региона на отоплението, вентилацията и климатизацията, дадени от Камарата на инженерите в капиталовото планиране. Дейността им е ориентирана в създаване и осъществяване на планове както в публичния бранш, по този начин и в областта на индустриалните предприятия. Екипът е разполагаем и за съвещания с жители и компании. Стремежът на „ Ардис Инженеринг “

е обезпечаване на така наречен „ чисти пространства “.

Те съставляват следено пространство с ниско наличие на замърсители като прахуляк, микроорганизми, аерозолни частици и химически изпарения. Единственият метод да се отстрани замърсяването е с съвършена система за климатизация - контролирано подаване на въздуха, посоката на въздушния поток, налягането, температурата, влажността и специфичното пречистване. Проектирането и построяването на чисти стаи се реализира по строги методики, които се ползват от „ Ардис Инженеринг “. Този вид специфични пространства намират приложение в микроелектронното произвеждане, фармацевтиката, производството на медицински устройства, както и в други сфери.

Успешни планове

Съвместно с „ Дайкин “ “Атаро Клима “ е построил климатизацията на десетки обекти в страната и в чужбина. Между тях са индустриалната постройка на „ Кингс Табако Интернешънъл “ - Пловдив, административната постройка на " Латекоер България " в ТИЗ, Офис парк Галакси ​- Пловдив, система от чисти стаи в „ Сенсата Технолоджис “ и други В хотел „ Лутетия “ в Париж и в фамозния хотел -кафе „ Роял “ в Лондон, тандемът „ Атаро-Дайкин “ е построил водните съоръжения.

Награда

В знак на положителното партньорство за взаимно създаване на централни климатизации в по-мащабните планове управлението на „ Дайкин Япония “ подарява на „ Атаро Клима “ присъединяване във фирмен тур на фабриката им в Осака, Япония. В него ще вземат участие и представители от други 20 европейски компании.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР