Пловдивската инфлуенсърка заяви още в началото на реалити формата, че

...
Пловдивската инфлуенсърка заяви още в началото на реалити формата, че
Коментари Харесай

Габи от „Ергенът” най-изкуствената и скандална мома

Пловдивската инфлуенсърка съобщи още при започване на реалити формата, че има желание да грабне сърцето на ергена и другите моми още от в този момент могат да изоставен, тъй като ги првъзхожда.

Габриела се показа като безработна от Пловдив, която непрестанно се снима и не си мислете, че й е елементарно. Напротив, все се чуди в каква поза да застане.



Тя призна, че има божествено тяло, въпреки, че не влиза във фитнес. Появят ли се непотребни мазнини, тичешком при доктора, който ще ги изсмуче. Явно е пристрастена към пластиките, а това се вижда от пръв взор тъй като шокира с най-големи джуки и големи силиконови гърди. Всички я заглеждат, най-много злобните дами, които й завиждат.

Габи призна, че се надява мъжът до нея да е бясно влюбен, най-малко на 90% и непрестанно да мисли какво да й подари и къде да я заведе.



Само дето феновете бяха ужасени от високото самочувствие и от силикона на инфлуенсърката. Казват, че им наподобява на нещо приблизително сред скумрия и чакал, която е опряла до ергенчето да я вземе. И се питат за какво няма мъж, като всички се натискат за нея.



В мненията виждаме по какъв начин й се подиграват и пишат, че наподобява на плашило, пуснато от някоя автомагистрала.  Самочувствието обаче й е голямо и още незабавно Габриела прикани другите участнички да си вървят, тъй като Евгени Генчев ще е за нея.

Негативни мнения получи и самия Евгени. Зрителите пишат, какъв е тазгодишния ерген, той е невисок, брадясал и неподстриган простак, най-малко съгласно тях.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР