Пловдивската дирекция на полицията започна да изнася актуална информация за

...
Пловдивската дирекция на полицията започна да изнася актуална информация за
Коментари Харесай

АКТУАЛНО: Вижте има ли опашки пред гишетата на КАТ

Пловдивската дирекция на полицията стартира да изнася настояща информация за потребителите на административни услуги, предоставяни от ОДМВР. С оглед улеснение на жителите се подават данни за положението на административното обслужване в бранш “Пътна полиция ” на ул. “Напредък ” № 2, в бранш “Български документи за идентичност ” на ул. “Волга ” № 70 и звената за български документи в тринадесетте районни ръководства.

Към 8.30 ч. през днешния ден нещата наподобяват по този начин:

По линия на “Пътна полиция ”

Тази заран на пункта за идентификация е имало 30 автомобила за вписване и по 10 жители, изчакващи пред гишетата за замяна на СУМПС и смяна на благосъстоятелност на МПС.

Вчера са били обслужени 726 жители, от които 375 са показали колите си през каналите за идентификация на МПС. 311 жители са посетили бранша за услуги по издаване или замяна на СУМПС или за връчване на наказателни постановления, 40 са били за други административни услуги /издаване на удостоверителни документи, приемане на протоколи за ПТП, внасяне на планове за координиране на организация на движението/.

По линия на “Български документи за идентичност ”

Тази заран в постройката на бранша БДС на ул. “Волга ” № 70 е имало 15 чакащи за подаване или приемане на документи. Между 2 и 10 са били пред гишетата на шестте районни ръководства в Пловдив, по 3 - в районно управление (на МВР) - Асеновград, районно управление (на МВР) - Раковски и районно управление (на МВР) - Труд, 6 - в РУ- Карлово и 8 в РУ- Стамболийски.

Вчера общо са били обслужени 1425 жители. От тях 302 – в бранш БДС, 171 – в Първо районно управление (на МВР), 113 – във Второ районно управление (на МВР), 82 – в Трето, 84 – в Четвърто районно управление (на МВР), 127 – в Пето районно управление (на МВР) и 96 – в Шесто районно управление (на МВР). В паспортната работа на районно управление (на МВР) – Асеновград са били 132 души, 99– в районно управление (на МВР) – Карлово, 38 – в районно управление (на МВР) – Първомай, 35 - в районно управление (на МВР) – Раковски, 54 – в районно управление (на МВР) – Стамболийски, 65– в РУ- Труд и 27- в РУ- Хисаря.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР