Пловдивската ДГ Буратино се превърна в истински дворец на есента

...
Пловдивската ДГ Буратино се превърна в истински дворец на есента
Коментари Харесай

Пловдивската ДГ “Буратино“ се превърна в дворец на есента

Пловдивската ДГ " Буратино " се трансформира в същински замък на есента - златна, богата и  плодородна. Новооткритата изложба  на входа на  детското заведение събра необикновено многообразие от произведения, показващи цялото благосъстояние и нюанс на сезона.
Прочетете още
Учителите, децата и родителите дружно сътвориха неповторими планове с естествени и подръчни материали. Така малчуганите научиха по какъв начин от даровете на есента могат да вършат „ занимателни чудеса ”, а също и с грижа за опазването на околната среда да рециклират разнообразни материали.

Педагогическият екип изрази сърдечни благодарности към всички родители,  подкрепили самодейността с труд и новаторски хрумвания!

Примерът, който педагози и родители дружно дават на децата, е скъп - да откриват хубостта във всеки момент от живота ни, във всеки сезон, в дребните неща на всички места към себе си!

И още един значим урок, който научиха дребните ученици на ДГ „ Буратино ” – с цел да запазим природата към себе си, би трябвало да поставяме грижи за нея и  да използваме рационално всички материали, с цел да дадем своя, въпреки и дребен принос към съхранението на естествените запаси.









































 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР